MYPOSE

on tehokas markkinointityökalu
Tee asiakkaistasi brändilähettiläitäsi!

Mypose on enemmän kuin hauska sosiaalisen median valokuvauskioski. Se on ennen kaikkea markkinointialusta, joka antaa mahdollisuuden suunnata markkinointikampanjat mihin tahansa sosiaaliseen mediaan.

Voit luoda koko kuva-alan kokoisia markkinointikampanjoita, räätälöidä kampanjatekstejä somessa, luoda arvontoja ja kilpailuja, hyödyntää kaiken tiedon ja statistiikan omassa markkinoinnissasi, keräten ja hyödyntäen kampanjatietoa reaaliaikaisesti.

Markkinointikampanja

Luo nopeasti brändisi mukainen hauska some-markkinointikampanja. Lisää taustakuva, brändielementit ja digitaaliset tarrat, joita ihmiset voivat lisätä kuvaan. Voit suunnitella itse koko ruudun kokoisen markkinointikampanjan tai antaa kampanja-asiantuntijoidemme tehdä kampanjasi.

Statistiikka ja raportit

Myposen käyttötilastot toimivat reaaliaikaisesti, myös Facebookin käyttötilasto. Saat kaikki käyttöraportit ja statistiikat helposti käyttöösi yhdellä napinpainalluksella, valitset vain miltä ajalta ja mistä Mypose-laitteista haluat raportin. Sitten vain tulos- tat sen PDF:ksi ja jaat kampanjan tulokset muille.

Jälkimarkkinointi

Hanki uusia asiakkuuksia käyttämällä keräämiäsi liidejä jälkimarkkinoinnissa ja siirtämällä ne asiakastietokantaasi. Lähetämme halutessasi puolestasi kiitoskirjeen kampanjaan osallistuneille.

Kaikki lähetetyt kuvat löytyvät verkkopalvelustamme ja voit halutessasi siirtää ne muille sivustoillesi.

Kuva koostuu neljästä eri tasosta:

1. Taustakuva / Green Screen

Lisää taustakuva, ja voit viedä asiakkaasi vaikkapa Rio de Janeiroon tai Pariisiin Seinen rannalle. Taustakuva näkyy koko ajan ruudulla, jolloin kuvattava voi eläytyä tunnelmaan.

Green Screen toimitetaan Roll-up seinänä, joka asennetaan sopivalle etäisyydelle ja oikeat asetukset säädetään näytön liukusäätimillä valaistukseen sopivaksi.

2. Valokuva

Kuvattava voi poseerata haluamassaan asennossa kuvanottohetkellä ja ottaa niin monta kuvaa kuin haluaa.

3. Brändi-elementit

Lisää mukaan Brändi-elementit, jotka voidaan sijoitella eri puolille ruutua. Koko ruutu on käytössäsi, joten markkinointiviestisi saa optimaalisen tilan ja viesti kulkee kuvan mukana kuvan levitessä viraalisti sosiaalisessa mediassa.

4. Digitarrat

Digitarrojen avulla saat kampanjaasi lisää hauskuutta ja asiakkaasi voivat tuunata kuvan haluamakseen.

Myposen kuvakampanjaan voit myös sisällyttää nämä elementit

Kilpailut ja arvonnat

Kilpailut ja arvonnat lisäävät kampanjan tehoa. Voittajat voidaan arpoa tiettyyn sosiaaliseen mediaan kuvan jakaneiden kesken, tai Myposesta voidaan tehdä vaikka onnenpyörä.

Some – Suora jakaminen

Sosiaalisessa mediassa kaikki tapahtuu tässä ja nyt. Siksi myös Myposessa kuvat voidaan jakaa suoraan käytetyimpiin sosiaalisiin medioihin kuten Facebookiin tai Twitteriin.

Sähköpostijako

Osa asiakkaistasi haluaa päättää myöhemmin, jakaako kuvan vai ei. Tällöin on mahdollista lähettää kuva sähköpostin kautta omalle Brändätylle Landing pagelle.

Jakaminen muihin sosiaalisiin medioihin

Kun kuvat jaetaan sähköpostilla, kuvan ottajalla on mahdollisuus ladata kuva omaan päätelaitteeseensa ja jakaa se sieltä haluttuun sosiaaliseen mediaan, kuten Instagramiin, Snap Chattiin tai Pinterestiin.

Brändätty Landing page

Kaikille sähköpostilla jaetuille kuville luodaan Landing page, joka voidaan muokata brändisi näköisesti.

Räätälöidyt kampanjatekstit Somessa

Kaikkia kampanjaan liittyviä tekstejä on mahdollista muokata. Voit valita kampanjaan mukaan omat #hästägisi

Mypose offline

Vaikka mobiiliverkko kattaakin jo koko Suomen, niin joissakin tilanteissa verkkohäiriön tai muun syyn takia verkko vain lakkaa toimimasta. Tällöin on mahdollista käyttä Myposen offlinea, jolloin kuvat tallennetaan Myposeen ja lähetetään heti verkkoyhteyden palattua

Etukupongit

Mypose kampajakuvaa voidaan käyttää etukuponkina, jolloin voit palkita kuvan jakajia tai kuvan liikkeessäsi näyttäviä. Kuvaan voidaan lisätä haluamasi viivakoodi jolla kampanjaetu voidaan lukea kassajärjestelmääsi. Etukupongeilla voit ohjata asiakkaita liikkeeseesi hiljaisina aikoina.

Oman tuotteen personointi

Käytä Mypose kuvaa tuotteesi personointiin. Yhdistä kuva vaikka tuote-etikettiin suoraan tuoteen promotilanteissa. Näin asiakkaasi saa ainutlaatuisen tuotteen, joka herättää huomiota kavereiden keskuudessa.